Catalonha / Letra de Quim Torra al govern Espanyol

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha enviat una carta al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i als principals mandataris mundials en què defensa la necessitat d’una mediació per negociar un referèndum. La carta, avançada per El Periódico és datada del 26 de setembre i, doncs, és anterior a la que va enviar ahir a Sánchez per demanar-li una reunió.

En la carta feta pública avui, Torra s’adreça al president espanyol i n’envia una còpia als mandataris de la Unió Europea, al president dels Estats Units, Donald Trump, al papa Francesc, al president de la Xina i als presidents de països sensibles amb les demandes independentistes, com ara Ucraïna i Kossove. Demana que Sánchez insti la fiscalia a retirar els càrrecs contra els dirigents independentistes empresonats i assegura que si surten de la presó, Catalunya està disposada a explorar ‘totes les possibilitats’ amb Madrid.

Vilaweb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*