Lo President Quim Torra amb los subscriptors de Vilaweb

https://imatges.vilaweb.cat/nacional/wp-content/uploads/2019/01/WhatsApp-Image-2019-01-09-at-19.10.17-09191354-768x512.jpegEl president de la Generalitat, Quim Torra, ha avisat ERC i el PDECat que si donen suport a Madrid al pressupost espanyol sense acord amb el seu executiu, hi haurà una crisi de govern. Ho ha dit en l’acte amb subscriptors de VilaWeb d’aquest vespre que ha omplert el vestíbul del CCCB i que ha estat moderat pel director del diari, Vicent Partal. Torra ha anat responent una selecció de les nombroses preguntes que els subscriptors havien enviat aquests últims dies. I responent-ne una que li demanava què faria si algun dels partits del govern aprovés el pressupost de Pedro Sánchez sense que ell hi estigués d’acord, Torra ha dit: ‘Si això passés, hi hauria una crisi de govern, certament.’ Ha insistit que l’independentisme no pot aprovar aquest pressupost si no hi ha un gest clar sobre l’autodeterminació, i que no hi haurà cap més xec en blanc al govern de Sánchez.

Info : Vilaweb.cat /    Foto : A .Salamé

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*