Sosten de l’Aliança Liure Europea a Puigdemont , Comin e Junqueras

L’eurogrup parlamentari de l’Aliança Lliure Europea (ALE), al qual pertanyen els eurodiputats d’ERC, ha demanat al Parlament Europeu que protegeixi els drets d’Oriol Junqueras, Carles Puigdemont i Toni Comín. Ha demanat mesures per a ‘protegir els drets dels eurodiputats catalans vetats’.

En un comunicat, Lorena López (EH Bildu), que és la presidenta del grup, insta al seu reconeixement com a membres electes del Parlament Europeu per a preservar la legitimitat democràtica de la cambra.

‘Privar tres membres electes dels seus drets polítics planteja un greu perill a la democràcia. El Parlament Europeu ha de preservar els drets de tots els seus membres per evitar la il·legitimitat d’aquesta institució clau’, defensa l’ALE.

Vilaweb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*