MOBILISACION DELS SINDICATS EN CATALONHA

ACN Barcelona.-Els sindicats convocants de la vaga general del 3-O han apel·lat a la mobilització permanent per respondre a la “repressió” de l’Estat en l’acte del segon aniversari de la mobilització, que ha aplegat representants de la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC-CATAC), la Intersindical-CSC, la Confederació General de Treballadors (CGT) i la Coordinadora Obrera Sindical (COS) a la presó Model de Barcelona. “La pilota torna a estar al carrer. Hem acabat un dol i cal reprendre el camí de l’autoorganització amb més maduresa”, ha assegurat Àngels Massip, membre del Secretariat Nacional de la Intersindical-CSC. Les organitzacions sindicals han remarcat que la protesta massiva “va ser una vaga i no una aturada de país”, segons ha afirmat la portaveu de la IAC-CATAC, Assumpta Barbens.

La sindicalista ha volgut “deixar clar” que sense la “unitat de la classe treballadora” i la feina dels quatre sindicats presents a l’acte, la vaga del 3-O “no hauria estat possible”. “Aquells sindicats que diuen que van fer una aturada de país, no haguessin fet res sense la vaga que vam convocar”, ha afegit.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*