Manifestacion per l’independència d’Escocia a Edimburg

https://www.larepublica.cat/wp-content/uploads/2019/10/fotonoticia_20191005174804_1920.jpgUnes dues-centes mil persones s’han manifestat pels carrers d’Edimburg en favor de la independència d’Escòcia. La marxa ha estat la culminació de les manifestacions fetes l’estiu a Glasgow, Aberdeen i Perth, en el marc de la campanya independentista All Under One Banner (‘Tots sota una mateixa bandera’).

Els organitzadors han considerat la marxa com la més important en la història recent. I insisteixen que la perspectiva d’un Brexit sense acord fa més plausible un escenari en què Escòcia pugui esdevenir un estat independent.

Vilaweb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*