L’Encontrada dels mainatges lo 14 de junh

Aqueste dijòus 14 de junh, gaireben 2 milierats de pichons audencs prendran part al rendètz-vos de l’Encontrada a Campendut .Venon d’unas classas que, long de l’an, an seguit lo projècte academic d’occitan que fasiá virar l’extraterrèstre Espelofit en país d’Òc per unas recèrcas toponimlicas.

Los mainatges poiràns eguir la version teatrala de l’istòria concebuda pel teatre de las Originas ; escotar cntes (Miriam Baffie, Ives Seguièr o Alan Roch) ; dançar (amb Camille en Bal, Castanha e Vinovèl o los Romegaires), cantar amb Abdel e Jocelin o amb Humpty-Dumpty), prene part a d’ajustas linguisticas,…

Un polit exemple de la vitalitat de l’ensenhament de l’occitan dins las escòlas audencas.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*