Lo Tribunal suprem Espanyol contra 18 dirigents independentistes

https://imatges.vilaweb.cat/nacional/wp-content/uploads/2018/10/Presos-politics-entrant-al-Suprem-25135739-e1540468682488-604x270.jpgEl Tribunal Suprem espanyol ha confirmat la instrucció del jutge Pablo Llarena contra divuit dirigents independentistes pels fets de l’octubre de l’any passat i ha obert ja el judici oral. Això vol dir que el tribunal valida el processament per rebel·lió, sedició i malversació contra els presos polítics: Oriol Junqueras, Carme Forcadell, Dolors Bassa, Raül Romeva, Jordi Sànchez, Jordi Cuixart, Josep Rull, Jordi Turull i Joaquim Forn. També contra els membres sobiranistes de la mesa que no són a la presó, per desobediència: Lluís Corominas, Anna Simó, Lluís Guinó, Ramona Barrufet i Joan Josep Nuet, i també contra els ex-consellers Carles Mundó, Meritxell Borràs, Santi Vila, i l’ex-diputada de la CUP Mireia Boya.

Vilaweb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*