La fiscalia Espanyola demanda de 16 a 25 ans de preson contra los independentistas !

https://imatges.vilaweb.cat/nacional/wp-content/uploads/2018/11/Captura-de-pantalla-2018-11-02-a-les-9.27.31-02092748-604x270.pngLa línia dura contra l’independentisme s’imposa i la fiscalia espanyola acusa de rebel·lió, malversació i desobediència els presos polítics. Per a Oriol Junqueras, demana 25 anys de presó i d’inhabilitació; per a Carme Forcadell, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, 17 anys de presó i d’inhabilitació, i per a Rull, Turull, Romeva, Forn i Bassa, 16 anys de presó i d’inhabilitació. L’escrit d’acusació dels quatre fiscals de la sala penal del Suprem, Javier Zaragoza, Fidel Cadena, Consuelo Madrigal i Jaime Moreno, manté la duresa de l’argumentació de la querella per rebel·lió que va presentar ara fa un any José Manuel Maza, ex-fiscal general de l’estat. Tanmateix, com que el Suprem no ha aconseguit l’extradició del president Carles Puigdemont, el vice-president Oriol Junqueras és qualificat de ‘promotor’ i ‘cap principal’ dels fets de l’1-O.

Vilaweb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*