Los presonièrs Joaquim Forn e Josep Rull en greva de fam

https://imatges.vilaweb.cat/nacional/wp-content/uploads/2018/12/rull-forn-03180451-604x270.jpgJoaquim Forn i Josep Rull s’afegeixen, a partir d’aquesta matinada, a la vaga de fam indefinida de Jordi Sànchez i Jordi Turull. Ho fan per denunciar el blocatge a la via del Tribunal d’Estrasburg per part del Tribunal Constitucional espanyol, que ha admès a tràmit tots els recursos d’empara però no els resol, de manera que impedeix d’accedir als tribunals internacionals.

En un comunicat conjunt, Forn i Rull diuen que comencen la vaga de fam ‘després d’haver reflexionat i d’entendre què suposa i assumir-ne els riscos i les conseqüències’. Expliquen que és ‘una decisió meditada, fruit de moltes hores d’introspecció i de reflexió’ i que han conclòs que no tenen cap més opció que recórrer a ‘aquesta forma extrema de pacífica protesta’ per a defensar els seus drets fonamentals. ( Vilaweb.cat)

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*