Lo procès comença al Tribunal suprem Espanyol

https://imatges.vilaweb.cat/nacional/wp-content/uploads/2017/11/H_3276784-e1511380268490-604x270.jpgAvui a les 10.00 comença el judici contra l’1-O al Tribunal Suprem espanyol. Després d’un any i dos mesos d’ençà de l’empresonament del govern i de Sànchez i Cuixart, i d’una instrucció plena d’irregularitats del jutge Pablo Llarena, la sala penal farà la vista de l’article de previ pronunciament, és a dir, decidirà, a petició de les defenses, si és competent o no per a jutjar el cas.

Les defenses han presentat diversos recursos –alguns ja refusats– en què argumenten que el Suprem no és competent per a jutjar els fets i que s’ha d’inhibir en favor del Tribunal Superior de Justícia (TSJC). Quan la sala segona ho resolgui, deixarà deu dies a les defenses perquè presentin els escrits per a demanar la prova i els testimonis del judici, que ha de començar a mitjan gener.

Vilaweb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*