» Messies  » de Friedrich Handel per los presonièrs politics Catalans

https://www.ccquebec.cat/solidarite/wp-content/uploads/2018/03/fotonoticia_20180326151353_640.jpgEl Messies de Friedrich Händel no tan sols es pot sentir al Palau de la Música. Demà al punt de migdia també es podrà sentir davant la presó dels Lledoners. Hi haurà gairebé cinc-cents cantaires i una orquestra de quaranta músics professionals. ‘Tenim 150 contralts, 75 baixos i més de 80 tenors; solistes, tenors i sopranos, tots professionals. Hem demanat que fossin gent que hagués cantat el Messies fa poc, que tingués la partitura al cap. No hem volgut que fos participatiu i prou. Volem que sigui professional. I ho és.’ Ho diu Albert Bardolet, un dels organitzadors de l’acte, professor de violoncel de l’Escola de Música de Vic. Dirigirà la coral Alfred Cañamero. La iniciativa neix de cantaires anònims habituals de Lledoners. Alguns ahir eren al Palau cantant precisament el Messies. I ara volen retre homenatge als presos polítics.

Vilaweb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*