Manifestacions de sosten als presonièrs politics catalans

Les entitats socials i els partits independentistes i sobiranistes han convocat dues grans manifestacions de protesta contra el judici als presos polítics, que començarà previsiblement dimarts vinent, 12 de febrer. La primera serà a la Gran Via de Barcelona, entre la plaça d’Espanya i la plaça de la Universitat, el dissabte 16 de febrer, just després dels primers tres dies de judici. La segona, a Madrid, el dissabte 16 de març a les sis de la tarda, s’esdevindrà quan farà un mes que haurà començat el judici. El mateix dia del començament del judici hi ha convocada una aturada de deu minuts a les 12.00 a tots els centres de treball, i hi haurà manifestacions al vespre a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Tortosa i més municipis del país.

Vilaweb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*