Manifestacion Republicana a Cottliure dimenge 24 de febrièr

Convoquem a una concentració republicana per la justícia i les llibertats diumenge 24 de febrer de 2019 a les 10h05 a Cotlliure. Diumenge 24 de febrer el primer ministre espanyol visitarà Catalunya Nord, viatjarà a Cotlliure i a Argelers. Vindrà a retre homenatja al poeta republicà Antonio Machado i als republicans catalans i espanyols víctimes del franquisme. No sabem si aquesta visita és oficial o personal. No sabem amb exactitud el recorregut del primer ministre espayol, però sí que sabem que té la intenció de ser a Cotlliure a les 12h i a Argelers a les 12h45. Des del Comitè de Solidaritat Catalana denunciem: Que Pedro Sánchez representant del PSOE, còmplice del 155 i de la monarquia, vingui a Catalunya Nord per a homenatjar una concepció d’estat (la República) que combat el dia dia a Catalunya. Denunciem que vulgui imposar el 155 a Catalunya Nord, amb la complicitat de l’estat francès. De quin dret l’estat espanyol pot autoritzar o prohibir l’accès al cementiri de Cotlliure o al Monòlit d’Argelers? Per quina raó la prefectura accepta aquest estat de fet? Entenem que Pedro Sánchez és encara avui el primer ministre d’un estat que ha empresonat responsables associatius, responsables polítics legalment legits. Entenem que el Pedro Sánchez és el cap d’un estat europeu amb presos polítics, un fet que jutgem inacceptable. Diumenge serem a Cotlliure i a Argelers per a denunciar l’inacceptable. Aconsellem a tots els demòcrates i a tots els republicans de trobar-se diumenge 24 de febrer a les 10h del matí a Cotlliure, porteu senyeres, estelades, llaços grocs i banderoles de protesta. Per a facilitar l’accès a Cotlliure hi ha trens a 1 euro que surten de Perpinyà a les 9h45, passen per Elna i Argelers… arriben a Cotlliure a les 10h05.

Comunicat del Comitat de Solidaritat Catalana

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*