Lo Pdt de la Generalitat manté el llaç groc i la pancarta per l’alliberament dels presos politics

https://imatges.vilaweb.cat/nacional/wp-content/uploads/2019/03/190318balcons004-18134233-604x270.jpgEl president de la Generalitat, Quim Torra, ha decidit mantenir el llaç groc i la pancarta per l’alliberament dels presos polítics i exiliats de la façana del Palau de la Generalitat malgrat l’amenaça de la Junta Electoral espanyola. Així ho ha compartit amb la resta de consellers durant l’última reunió del consell executiu actual, abans de l’anunciada sortida d’Elsa Artadi i de Laura Borràs. Torra i els consellers han convingut que actuaran de la mateixa manera als edificis principals dels departaments, però entenen que els responsables d’altres edificis públics actuïn amb llibertat si són requerits per la Junta Electoral espanyola .

Vilaweb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*