A Barcelona Pels drets civils i politics

El carrer respondrà avui a la decisió polèmica de la Junta Electoral espanyola (JEC) de vetar les candidatures de Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí a les eleccions europees. Tots els partits independentistes (JxCat, ERC i la CUP) i les entitats (ANC i Òmnium Cultural) han convocat una concentració a les 19.00 davant la seu de la delegació del govern espanyol a Catalunya, la cruïlla dels carrers de Mallorca i de Roger de Llúria de Barcelona.

La mobilizació unitària de l’independentisme té el lema ‘Pels drets civils i polítics: prou manipulació electoral’. Paral·lelament, el Tribunal Suprem espanyol, un jutjat contenciós-administratiu de Madrid i a la mateixa JEC han de pronunciar-se sobre els recursos que ha presentat JxCat perquè els tres candidats vetats puguin efectivament exercir el seu dret de sufragi passiu.

Vilaweb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*