Carles Puigdemont dins las eleccions del Parlament Europenc

https://www.econostrum.info/photo/art/grande/31505429-29686237.jpg?v=1552294395El cap de llista de JxCat a les europees, Carles Puigdemont, viatjarà a Alemanya, Gran Bretanya i Eslovènia durant la campanya de cara a la votació del 26-M. A més, el president del Generalitat també participarà per videoconferència en un acte que farà la candidatura a Madrid.

JxCat ha presentat avui a la tarda el lema i la imatge de la campanya a l’Eurocambra: ‘Persistim i guanyarem’, amb la fotografia dels números u, dos i tres de la llista: Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí.

Amb un pressupost de 400.000 euros, la formació confia en poder fer una campanya ‘molt europea amb el focus a Catalunya’ per internacionalitzar el procés. JxCat, a més, denuncia que ha començat la cursa electoral de les europees amb ‘desigualtat de condicions’ pels recursos de la Junta Electoral espanyola (JEC).

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*