PAIS DE GAL.LES / Manifestacion per l’independéncia a Cardiff

https://imatges.vilaweb.cat/nacional/wp-content/uploads/2019/05/AUOB_-facebook-twitter-saesneg-10145320.jpgUna gran marxa unitària a favor d’un estat independent per Gal·les se celebra avui a Cardiff, la capital de País de Gal·les. La manifestació està promoguda per AUOB Cymru (Tots sota una bandera Gal·les), un moviment transversal que suma tots els grups que comparteixen l’objectiu d’assolir la independència.

La manifestació es produeix dues setmanes després que All Under One Banner a Escòcia, moviment que ha inspirat el gal·lès, organitzés una gran manifestació a Glasgow on van participar entre trenta-cinc mil i vuitanta mil persones. En els mesos vinents s’esperen noves mobilitzacions a favor d’aquesta causa.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*