MIREIA BOYA CANDIDATA DINS LA VAL D’ARAN

https://www.ara.cat/2019/03/29/politica/Mireia-Boya-CUP-psicologica-continuada_2205989559_61572245_651x366.jpgNo fa ni sis setmanes que l’ex-diputada de la CUP Mireia Boya anunciava que abandonava el secretariat nacional del partit a causa de l’assetjament d’un company de militància. Alguns van pensar aleshores que allò era, també, una renúncia a l’activitat política. S’equivocaven. Per Boya, la lluita continua, i ella no té cap intenció d’amagar-se. Prova d’això és la seva candidatura a síndica d’Aran, a casa seva, amb un partit, Aran Amassa, que aplega totes les esquerres sobiranistes, en les eleccions del 26 de maig. ‘Volem canviar la manera de fer política de la Vall d’Aran, trencar aquest bipartidisme i eliminar el caciquisme històric que han implantat al territori els dos partits grans.’ A banda, durant la campanya de les eleccions espanyoles, Boya va donar suport explícit al Front Republicà i va participar en un dels seus actes (un gest que, com explica en aquesta entrevista, no va ser gens casual). A més, aquest dilluns Boya declararà com a testimoni al judici contra el procés, en un Tribunal Suprem que ja ha visitat abans, dues vegades, com a encausada. ‘Hi vaig molt convençuda, ferma, amb la intenció d’explicar de manera clara i concisa la veritat de tot allò que va passar.’

Vilaweb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*