» Libertat l’autodeterminacio és un dret  » … manifestacions en Catalunya !

https://imatges.vilaweb.cat/nacional/wp-content/uploads/2019/06/mani-barcelona-8-12202538-604x270.jpegResposta unitària als carrers d’arreu del país contra la repressió judicial que pateix l’independentisme. Milers de persones es manifesten exigint la llibertat dels presos polítics i l’absolució dels acusats, poques hores després que el judici contra el procés hagi quedat vist per sentència. Les mobilitzacions es fan sota el lema ‘Llibertat, l’autodeterminació és un dret‘. La més gran es fa a la plaça de Catalunya de Barcelona, on s’ha muntat un escenari i han intervingut els quatre portaveus de les mobilitzacions unitàries: Martí Anglada, Anna Sallés, David Fernández i Estel Solé. Entre els assistents hi ha Tamara Carrasco, recentment alliberada del seu confinament a Viladecans

Vilaweb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*