Centenars de milers de manifestants a Hong Kong

https://imatges.vilaweb.cat/nacional/wp-content/uploads/2019/06/636956849145606014w-09155817-604x270.jpgCentenars de milers de persones han tornat a manifestar-se als carrers de Hong Kong per exigir a la retirada definitiva de la controvertida llei d’extradició, que ahir el govern va anunciar que suspenia. Tot i així, els manifestants s’han congregat per demanar-ne la renúncia definitiva, així com la dimissió de la cap de l’executiu, Carrie Lam.

Els manifestants s’han vestit de negre per denunciar ‘la pèrdua de la democràcia’ i han protestat pels carrers de la ciutat amb flors blanques a les mans. També han reclamat al govern que condemni l’actuació policial durant la protestes anteriors, quan les forces policials van disparar bales de goma i gasos lacrimògens. Per la seva banda, el govern ha lamentat que ‘les deficiències en la tasca del govern’ hagin causat controvèrsies.

Vilaweb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*