Campanha de finançament solidari per Jornalet : 3000 èuros !

https://www.jornalet.com/imatges/images/3mesi.jpg

— Podètz mandar un chèc a l’òrdre de « Los Amics de Jornalet » a l’adreiça:
6 rue Victor Hugo / 11500 QUILLAN— Podètz mandar un transferiment bancari al compte de la Caisse d’Epargne Languedoc-Rousillon o ben a la Caixa d’Enginyers (demandatz lo numèro de compte)— Podètz mandar d’argent via Paypal en clicant aicí: paypal.me/amicsdejornalet

Daissatz vòstres noms e adreiça per recebre qualque exemplar de la revista de Jornalet en papièr. La còla dels Amics de Jornalet raportarà regularament l’estat de la campanha sus la pagina Facebook qu’a aviada per aquela tòca.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*