Manifestacion a Barcelona lo 11 de setembre  » Objectiu independència  » !

https://assemblea.cat/wp-content/uploads/2019/06/MATERIALS_Mesa-de-trabajo-1-1024x1024.pngUn any més, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) organitza una gran manifestació per la Diada. El lema d’enguany serà ‘Objectiu independència‘. Segons l’ANC, la manifestació es farà per reivindicar que l’objectiu és la independència. Els representants de l’entitat diuen que ningú no ha de renunciar a la ideologia pròpia, sinó que cal posar-se d’acord per aconseguir aquest objectiu comú.

L’Assemblea comptarà com sempre amb la col·laboració de més entitats independentistes, com ara l’AMI i Òmnium Cultural per a organitzar la manifestació, la vuitena consecutiva. L’any passat, es va fer a l’avinguda Diagonal de Barcelona i va aplegar un milió de persones.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*