Sosten de Junts per Catalunya a la lucha de Hong Kong !

https://static.lexpress.fr/medias_12086/w_960,h_540,c_fill,g_north/v1560153132/manifestation-contre-le-projet-de-loi-du-gouvernement-local-d-autoriser-les-extraditions-vers-la-chine-continentale-le-9-juin-2019-a-hong-kong-2_6188144.jpgJunts per Catalunya ha expressat aquest dimecres en un comunicat el seu suport ‘al dret a l’autodeterminació de Hong Kong‘, ha fet una crida a la ‘negociació sense amenaces ni coaccions’ per resoldre el conflicte i ha demanat l”alliberament dels seus presos polítics.’

La formació que lidera Carles Puigdemont ha mostrat així la seva ‘solidaritat amb el moviment democràtic de Hong Kong, en uns moments crucials per a la llibertat d’aquesta ciutat autònoma’ de la Xina.

Per JxCat, ‘Hong Kong posseeix l’inalienable dret de tot territori a la llibertat’ dels seus ciutadans, enfront d’un ‘règim comunista xinès més autoritari amb l’adveniment del president Xi Jinping”, que busca una “homogeneïtzació de tota la Xina sota el govern centralitzador de Pequín.’

Vilaweb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*