La Generalitat de Catalunya vol acollir els migrants d’Open Arms

https://s.olj.me/storage/attachments/1183/GDY207_EUROPE-MIGRANTS-_0816_11-1565957382_978356.jpg/r/800La consellera de Presidència i portaveu del govern, Meritxell Budó, ha manifestat la voluntat de la Generalitat d’acollir els migrants de l’embarcació Open Arms, que fa setze dies que esperen a bord que els permetin de desembarcar en un port segur.

En una entrevista de l’agència Europa Press, ha deplorat la ‘situació gravíssima’ d’aquestes persones, n’ha reclamat una solució immediata i ha recordat que el president de la Generalitat, Quim Torra, ha ofert els ports catalans perquè  hi desembarqui la nau, que és a la costa de Lampedusa, a Itàlia.

Budó ha reclamat ‘sensibilitat i responsabilitat’ a la Unió Europea i al govern espanyol per a garantir ports segurs i que tots els integrants del vaixell puguin trepitjar terra ferma.

Vilaweb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*