Cimera de partits independentistas catalans a Ginebra

https://imatges.vilaweb.cat/nacional/wp-content/uploads/2018/01/Captura-de-pantalla-2018-01-10-a-las-12.15.09-10121530-e1536559931633-577x270.pngEls presidents Carles Puigdemont i Quim Torra i la secretària general d’ERC, Marta Rovira, s’han reunit en una cimera de partits polítics i entitats independentistes a Ginebra per mirar d’avançar en la consolidació d’una estratègia unitària aquests mesos vinents que doni resposta a la sentència del Tribunal Suprem espanyol, segons que han confirmat a VilaWeb fonts de la reunió.

És la segona vegada que representants de JxCat, ERC, la CUP, l’ANC i Òmnium Cultural fan una reunió d’aquesta mena; l’anterior va ser al juliol. La reunió arriba quan falten pocs dies per a l’Onze de Setembre i es debat quin camí ha de seguir l’independentisme, amb la proposta de confrontació democràtica amb l’estat espanyol que avalen Puigdemont i Quim Torra i el president d’Òmnium, Jordi Cuixart. Aquesta setmana ERC ja ha explicat que no veu incompatible la confrontació amb el diàleg, una tesi a la qual s’ha afegit el PDECat.

Vilaweb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*