Catalonha / Tsunami Democràtic  » O absolucio o resposta « 

https://imatges.vilaweb.cat/nacional/wp-content/uploads/2019/09/h_3544227-604x270.jpgLa iniciativa Tsunami Democràtic ha dit que s’ha posat ‘en marxa’ i que ha començat el moment del ‘compte enrere’. En el segon comunicat que han difós a les xarxes d’ençà que van néixer, expliquen que en el marc actual no es pot assumir que la sentència als presos polítics serà dura. Per tant, diuen amb rotunditat, les opcions són ‘O absolució, o resposta’. I afegeixen: ‘No violents i determinats alhora, resistim i capgirem la maniobra repressiva amb l’ús de la desobediència civil.’ D’una altra banda, reivindiquen que el motor és la gent: ‘El motor som tots. I si cal, es posa en marxa o s’atura, quan convingui, de manera intel·ligent i creativa.’

Al comunicat, el Tsunami Democràtic diu que no surt del no-res i que és format per molts ciutadans: ‘Sorgeix per avançar en el que vam començar fa temps (a Arenys, els Onzes de Setembre, el 9-N, l’1 i el 3 d’octubre). ‘El Tsunami Democràtic ha començat. I no hi ha força que pugui aturar el poder de la multitud que avança’, asseguren.

Vilaweb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*