Ara 16 presos politics independentistes catalans !

https://imatges.vilaweb.cat/nacional/wp-content/uploads/2019/09/h_3550481-768x512.jpgAra l’estat espanyol té tancats setze presos polítics independentistes catalans. Ahir el jutge de l’Audiència espanyola Manuel García Castellón va dictar presó incondicional per als set independentistes detinguts en la ràtzia de la Guàrdia Civil de dilluns en alguns municipis de Catalunya. La fiscalia els acusa de pertinença a organització terrorista, fabricació i tinença d’explosius i conspiració per a causar estralls. Acabada la declaració, la Guàrdia Civil els va traslladar a la presó de Soto del Real, a Madrid. El jutge va refusar els arguments dels advocats i digué que els tancava a la presó perquè, si no, podrien cometre atemptats. Afegí que formen part d’una organització que anomena Equip de Resposta Tàctica, i que, a parer seu, ‘vol instaurar la república catalana per qualsevol via, inclosa la violenta’.

Vilaweb.cat /      Foto : manifestacion de sosten a Sabadell

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*