Manifestacions per l’aniversari del referendum del 1er d’octobre de 2017

https://assemblea.cat/wp-content/uploads/2019/09/postal_1-O_2019_proposta-01-1024x576.pngEl proper dimarts, 1 d’octubre, farà dos anys del referèndum d’autodeterminació que vam celebrar i que vam fer possible entre totes i tots. Amb motiu d’aquesta data, s’han organitzat actes arreu del territori, sota el lema “Acabem el que vam començar. Guanyem la independència”.

Consulta amb la teva territorial per poder participar del què s’està organitzant el mateix 1 d’Octubre o quins actes hi ha al voltant d’aquesta data. Aquí facilitem un petit recull dels diferents actes o activitats que organitzen les assemblees de base de l’Assemblea:

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*