PER QUE VISCAN NOSTRAS LENGAS MANIFESTACION LO 30 DE NOVEMBRE A PARIS !

. OCCITANIA PAIS NOSTRE APELA A LA MANIFESTACION DEL COLLECTIU  » PER QUE VISCAN NOSTRAS   LENGAS  » LO   DISSABTE 30 DE NOVEMBRE A 11 oras  A PARIS !https://static.actu.fr/uploads/2019/02/25510-190213181611480-0.jpgTot es prèst per la manifestacion per las lengas autoctònas e minorizadas de l’estat francés que se tendrà a París lo dissabte 30 de novembre. Mentretant, lo collectiu Per Que Viscan Nòstras Lengas a aviat una peticion sus change.org adreiçada al ministre francés de l’educacion per protestar contra sa reforma qu’implica una granda reculada dels escassas ressorsas que las avián dins l’educacion publica francesa.

...Legir la seguida sus Jornalet

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*