Accion de Tsunami Democràtic lo 18 de decembre per Barça / Madrid

https://imatges.vilaweb.cat/nacional/wp-content/uploads/2017/05/20170525estelades16-25161343-604x270.jpgEl Tsunami Democràtic escalfa motors de cara a la pròxima acció anunciada, que serà el dia 18 de desembre durant el partit del Barça-Madrid. En un comunicat difós a través de les xarxes socials ha fet una crida a tota la ciutadania perquè aquell dia vagin a Barcelona: ‘Convidem tota la ciutadania a reservar-se la data i a venir a la ciutat de Barcelona’, diu el Tsunami. Poca estona abans, a l’aplicació mòbil, la plataforma ha fet una crida als socis i aficionats amb entrada perquè enviïn un missatge confirmant la seva assistència.  ( Vilaweb.cat ) .

 

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*