Campanha de sosten per Jornalet : 100 chècs de 20 èuros

https://opinion.jornalet.com/img/logo.pngA Jornalet podèm pas comptar que sus la solidaritat dels legeires. Aquesta solidaritat vòstra, encara uèi la sollicitam en lançar aquesta campanha nòva de micromecenatge. Lo lèma n’es:

Estrena de l’an nòu: 100 chècs de 20 èuros

Avèm decidit d’orientar aquesta campanha non pas sul montant dels dons mas puslèu sul nombre de donators. Voldriam trapar 100 personas que nos farián un petit chèc o transferiment bancari de 20 èuros. L’objectiu es de recampar la soma de 2000 èuros qu’es lo minim per que Jornalet pòsca far fàcia a las escasenças financièras mai urgentas que son a mand de se presentar dins los jorns que venon.

Podètz enviar los chècs a l’adreiça seguenta:

LOS AMICS DE JORNALET
6 carrièra Victor Hugo
11500 QUILHAN

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*