Programas d’OC TELE

https://aldudarrak-bideo.com/wp-content/uploads/2016/08/IMG_0946-300x200.jpgDessenhs animats ,charradissas, comèdias de situacion… entre 18.30 e 22.30, o en tornar-veire. www.octele.com . A gràtis cada jorn e per totes los gosts !

– Òc-mobilizacion : Los occitans se mobilizan ! Amb aquel programa, vos prepausam cada setmana de descobrir iniciativas desvolopadas dins mantuns domenis : la societat Adishatz, lo CFPÒC, l’escrabble en occitan , l’OPLO, la consulta medicau, la mobilizacion de bohaires, l’escòla a casa, lo blòg pedagogic o los bachelièrs !

 Fargat a l’ostau : Es acabat de consumir de causas que son pas naturalas. Ara cal far las causas a l’ostal. Aqueste còp Maud vos encensa a fabricar un dentifrici en podra e natural. Es simple, ecologic e economic !

– Eveniments : Entà un drin de leugeretat, que’vs prepausam tanben un retorn en imatges sus dus carnavals magèrs d’Occitania : Lo Carnaval Biarnés dab Pèir-Arnaut e lo Carnaval de Limós dab Samira ! 

 Films : Renat Jurie : Dins la votz dels sègles ; Malaterra ;  Gascogne Camin de Lenga.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*