Dictada occitana 2021 lo 30 de genièr

Vaquí tot çò que vos prepausam per l’edicion de la XXIVa Dictada Occitana d’ongan, que se tendrà en linha lo 30 de genièr. Una edicion de pas pèrdre, ont comptam èstre nombroses, e que començarà a dotze oras (12:00) sul nòstre Canal Youtube per:

🔹 la salutacion iniciala de la Directritz Generala de Politica Lingüistica, Dòna Ester Franquesa, e de la presidenta del CAÒC, Dòna Núria Comas Fornaguera, que nos balharàn la planvenguda. Canal Youtube CAÒC.

🔹 la salutacion de l’IEO de Castras e la lectura del tèxt causit 🗣 de la Dictada 2021, a seguir dins los ligams çai-jonchs:

+ presentacion: https://youtu.be/Bl_OduzOiDQ

+ lectura de la Dictada classica: https://youtu.be/fsL9ZH9F2TY

+ enregistraments meses en linha lo dissabte 30 de genièr (15:00) sul Canal Youtube Azalais Centre Occitan del País Castrés fins lo dissabte 5 de febrièr.

🔹 Concèrt del grop de musica occitana Mirabèl 🎼 (18:00), sul Canal Youtube CAÒC. Emission en primièira de l’enregistrament.

📝 Per quant a la vidèo ambe las explicas e lo tèxt per l’autocorreccion será botada en linha lo dissabte 6 de febrièr de 2021 sul Canal Youtube Azalais Centre Occitan del País Castrés.

Nos podètz mandar cossí s’es passada la vòstra Dictada a: caoc@caoc.cat

 

Bona Dictada a totes!!

Coordinator de las Dictadas: Centre Occitan del País Castrés

CAOC – Cercle d’Agermanament Occitano Català

Providència, 42 / 08024 BARCELONA / 93.284.36.34 / https://caoc.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*