Joan Laporta a guanyat las eleccions del FC Barcelona

https://imatges.vilaweb.cat/nacional/wp-content/uploads/2021/03/SONDEIG-07195735-604x270.jpgJoan Laporta ha guanyat les eleccions a la presidència del FC Barcelona amb claredat (58,3% dels vots), segons el sondatge a peu d’urna de TV3, amb 4.000 enquestes durant el dia. Víctor Font seria el segon candidat més votat amb el 31,3%, a molta distància, i Toni Freixa tercer, amb el 9,3%. Cal tenir en compte que els 20.633 vots per correu no formen part del sondatge. Fins les vuit del vespre, una hora abans que tanquessin les urnes, hi havia 35.013 vots presencials.

La jornada electoral ha tingut una de les participacions més altes de la història del club, i podria batre el rècord. A les 20.00, quan s’ha donat la darrera dada de participació –encara creixerà–, havien votat 55.676 socis entre el vot presencial i el vot anticipat per correu.     (  Vilaweb.cat  )

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*