El Parlament Europeu retira la immunitat a Puigdemont , Comin i Ponsati !

https://pbs.twimg.com/media/EwBqTeSXIAAPWP_?format=jpg&name=360x360El Parlament Europeu ha retirat la immunitat del president Carles Puigdemont i dels consellers Toni Comín i Clara Ponsatí d’acord amb el suplicatori enviat pel Tribunal Suprem espanyol fa més d’un any. El ple de l’eurocambra ho ha aprovat en el cas de Puigdemont amb 400 vots a favor dels 693 emesos, 248 en contra i 45 abstencions. És a dir, 400 vots a favor de llevar-li la immunitat i 293 que no ho han avalat, que és un 42% de vot crític. És un resultat amb una forta oposició política, molta més que el centenar de vots dels grups Verds-ALE i Esquerra Unitària Europea que havien anunciat que s’hi oposari

 

                      Vilaweb .cat  ( 9 – 3 – 2021 )

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*