Rabastens capitada per la fèsta occitana !

Polida capitada per la prumèra edicion de la hèsta occitana de Rabastens (dins Tarn) la dimenjada deu nau au onze de julhet ! cau díser tanben que i avèva una aficha de las cranas, la programacion d’aquesta « Rabastinhòla » se volèva federatriça, e podèm díser que d’aqueste 10 juillet 2021, La Talvera à Rabastens (81).jpgpunt de vista, los organisators, lo « Comitat Rabasteam », an obtengut contentessa. Atau, i a avut lo divendres l’espectacle de « Catinon e Jacotin », lo dissabte, qu’èra La Talvera coma cap d’aficha, lo dimenge enfin, lo maitin, messa en occitan per l’abat Jòrdi Passerat, pendent la vrèspada, entre autres, Brick a Drac e Claudi Sicre, lo ser enfin, entà clavar en beutat, lo Joan de Nadau. L’aventura hè pas que començar ! ÒSCA !

        FELICITACIONS !   PAIS NOSTRE !

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*