Diada nacional de Catalunya lo 11 de setembre

La Diada de l’Onze de Setembre d’enguany tornarà a l’essència de les mobilitzacions d’abans de la pandèmia. Per això, es convocarà una gran marxa a Barcelona que anirà de la plaça d’Urquinaona fins a un escenari davant de l’estació de França. D’entrada, la manifestació havia d’acabar davant del Parlament de Catalunya, però l’Assemblea ha anunciat avui que canvia la ruta atès que la venda de samarretes, la inscripció de voluntaris i l’activació de les assemblees locals els fa preveure que hi vagi més gent que no es pensaven. L’organització també diu que l’amplada de les portes d’accés al parc de la Ciutadella fan difícil una entrada ordenada. Tanmateix, la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona mantindran obert el parc per a tothom que vulgui acabar-hi la protesta. El canvi s’ha decidit conjuntament amb els La Catalogne va se prononcer sur son indépendance ce 1er Octobredepartaments de Salut i d’Interior per raons de seguretat.

L’any passat, arran de la covid-19, es va fer una Diada presencial i virtual. Però enguany, l’embranzida en el ritme de vaccinació permeten de tornar presencialment als carrers de la ciutat. La intenció és de reivindicar el referèndum del 2017 amb una doble convocatòria: l’11 de setembre i el primer d’octubre.

Vilaweb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*