Diada de Catalunya lo 11 de setembre a Barcelona

Amb motiu de l’increment d’assistència prevista i la necessitat de garantir la mobilitat per a multituds, l’Assemblea decideix moure l’escenari de la Diada fora del parc de la Ciutadella, que romandrà obert. Aquesta decisió s’ha pres d’acord amb els departaments d’Interior i de Salut de la Generalitat.

L’Assemblea Nacional Catalana ha decidit traslladar l’escenari de l’11 de Setembre
davant de l’estació de França per tal de poder garantir la seguretat de tots els participants. Per responsabilitat, davant l’increment de l’assistència prevista, l’entitat ha decidit que l’acte polític final tingui lloc fora de la Ciutadella per garantir la seguretat i la mobilitat. A més, l’amplada de les portes d’accés dificultarien una entrada ordenada.

Tanmateix, la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona es comprometen a mantenir obert el parc de la Ciutadella per tothom qui vulgui acabar-hi la manifestació.

Això vol dir que es manté el recorregut previst i que la manifestació serà en moviment. La mobilització començarà a Urquinaona a les 17.14 h, baixarà per Via Laietana, girarà pel passeig d’Isabel II i continuarà per l’avinguda Marquès de l’Argentera fins l’estació de França, a les portes del parc de la Ciutadella, on es farà l’acte polític.

L’11 de Setembre vol tornar a situar la independència al centre del debat polític i empènyer els partits i institucions a fer-la efectiva.

COMUNICAT DE L’ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*