Acte de l’Assemblea Nacional Catalana a Illa divendres 1 d’octobre

Enguany, l’Assemblea Nacional Catalana ha organitzat tot un seguit d’actes per commemorar el Primer d’OctubreLes mobilitzacions, que es faran entre els dies 1 i 3 d’octubre, s’emmarquen dins la campanya “Independència és llibertat” i volen reivindicar el referèndum “com una victòria col·lectiva contra l’estat espanyol”, reconèixer el paper dels Països Catalans, i en particular de Catalunya Nord, reconèixer tots els indrets que van aguantar els atacs de la policia espanyola i homenatjar els represaliats per l’1-O i per totes les mobilitzacions posteriors.

Un gran acte a Catalunya Nord

El primer d’octubre es farà un gran acte a l’Espace La Catalane, a Illa (Rosselló). Serà a les 17.00, per reivindicar el paper de Catalunya Nord en la compra, emmagatzematge i distribució de les urnes.

Quan s’acabi, en sortirà una columna de vehicles encapçalada per un cotxe carregat d’urnes del referèndum que anirà fins a Figueres, on es farà un concert de clausura amb Ginestà i Xavi Sarrià. Abans de l’actuació musical també es farà un acte polític breu. El concert es farà a la plaça de Catalunya a les 20.00. El preu de les entrades és de set euros i ja es poden comprar ací.

Vilaweb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*