Proposicion d’Esquerra Republicana e de Junts per Catalunya

Esquerra Republicana i Junts han signat conjuntament una proposta de resolució que insta el govern a explorar complicitats i la possible intervenció d’organismes europeus i internacionals per a assolir un referèndum acordat. En la mateixa proposta, emplacen els partits parlamentaris a tramitar una proposició de llei d’amnistia per dur-la al Congrés espanyol. L’han presentat en el marc del debat de política general.

En la proposta, els dos partits constaten que és un dels consensos del país i volen que el Parlament expliciti que el dret a l’autodeterminació és la via democràtica per resoldre el conflicte polític. També afirmen que la cambra comparteix la necessitat d’una amnistia com a una única solució per posar fi a la repressió política dels darrers anys.

Vilaweb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*