Acte de l’ANC a Catalunya Nord divendres 1 d’octobre

El primer d’octubre es farà un gran acte a l’Espace La Catalane, a Illa (Rosselló). Serà a les 17.00 i pretén reivindicar el paper de Catalunya Nord en la compra, emmagatzematge i distribució de les urnes. Alhora també es vol evidenciar que quan el moviment independentista ha avançat i ha estat més fort és quan la societat civil i les institucions han anat plegades i han treballat amb una mateixa estratègia.

Els cent cinquanta catalans del nord que varen fer possible el referèndum

Hi intervindran diversos líders independentistes, com ara la presidenta de l’Assemblea, Elisenda Paluzie, i el president d’Òmnium, Jordi Cuixart. També el president de l’AMI, Jordi Gaseni, i la batllessa de Banys d’Arles a Illa, Marie Costa. El president Carles Puigdemont hi intervindrà en un vídeo. També hi assistiran representant polítics d’ERC, Junts, la CUP, PDeCAT i Demòcrates.

Vilaweb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*