Omenatge als volontaris de Catalunya Nord per l’operacion urnas !

L’acte d’homenatge als voluntaris de Catalunya Nord que van fer possible el Primer d’Octubre de 2017 amb l’operació urnes ha estat intens, emotiu i fins i tot vibrant, i ha doblat les tres-centes cadires del recinte Espace la Catalane, a l’Illa del Riberal (Rosselló). Aquest poble va ser un dels centres de distribució d’urnes i aquesta tarda ha permès de posar cara a uns quants d’aquests voluntaris, la història dels quals continua essent una mica un misteri, per raons de seguretat, però durant l’acte una desena d’ells, inclosa una persona cega, han pujat a l’escenari amb la cara tapada, i se l’han destapada davant l’aplaudiment general per acostar-se al micròfon i repetir la fórmula: “Em dic Felip i vaig fer possible el Primer d’Octubre”, “Em dic Batiste i vaig fer possible el Primer d’Octubre”.           Vilaweb.cat 2/10/2021

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*