Omenatge al President LLuis Companys

46558_1.pngEl president de la Generalitat, Pere Aragonès, la presidenta del parlament, Laura Borràs, i la batllessa de Barcelona, Ada Colau, han participat en la tradicional ofrena floral en commemoració del vuitanta-unè aniversari de l’afusellament del president Lluís Companys. Com cada any, l’ofrena ha tingut lloc al fossat de Santa Eulàlia del Castell de Montjuïc, on soldats franquista van afusellar Companys durant la matinada del 15 d’octubre de 1940.

En l’ofrena, que ha estat precedida per la tradicional marxa de torxes, també hi han participat el president d’ERC, Oriol Junqueras, el conseller Raül Romeva, i els diputats Jenn Díaz i Gerard Gómez del Moral. Per part de JxCat, també hi han anat el secretari general Jordi Sánchez, la portaveu Pilar Calvo i la diputada Pilar Calvo.

Vilaweb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*