Tot el suport del president de la Generalitat al diputat de la CUP Pau Juvilla

Pere Aragonès: “És un nou atac a la llibertat d’expressió, la democràcia i el país sencer

El president de la Generalitat mostra “tot el suport” al diputat de la CUP condemnat per desobediència al TSJC

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha mostrat “tot el suport” al diputat d ela CUP i membre d ela Mesa del Parlament, Pau Juvillà, condemnat pel TSJC a sis mesos d’inhabilitació per un delicte de desobediència. En una piulada a Twitter, Aragonès ha considerat que li imposen la sentència “per solidaritzar-se davant la repressió”, i que la condemna suposa “un nou atac a la llibertat d’expressió, a la democràcia i al país sencer”. “Dempeus contra la persecució judicial a l’independentisme”, conclou el president a la piulada.                  EL PUNT AVUI  14 -12 -2021

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*