» Homenatge a LLuis LLach  » un libre de Jordi Magrià Bicman

Jordi Magrià Bicman :  » Homenatge a Lluís Llach « 

L’il·lustrador santcugatenc Jordi Magrià, també conegut artísticament com a Bicman amb una llarga trajectòria professional, destaca els últims anys per la seva tècnica de retrats dibuixats amb bolígraf Bic, d’aquí el seu nom de Bicman.
El llibre Homenatge a Lluís Llach compta amb retrats realitzats en aquesta tècnica del cantautor empordanès, però també amb dibuixos inspirats per les seves cançons. Per això, el llibre, de caràcter interactiu, presenta les lletres de cada tema amb un codi QR per escoltar temes com El jorn dels Miserables, I si canto trist, Abril 74 o País petit, entre d’altres. El llibre només es ven on line al web de l’establiment cerdanyolenc a un preu de 20 euros. Homenatge a Lluís Llach compta amb un pròleg de Celdoni Fonoll i Lloll Bertran.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*