Catalunya / Puigdemont crida a refer la unitat de l’independentisme

L'ex-président catalan Carles Puigdemont va pouvoir faire valoir son immunité comme eurodéputé. Dans son entourage on imagine déjà qu'il pourrait revenir en Catalogne prendre la tête de la prochaine campagne électorale.

L’expresident Puigdemont es mostra crític amb diàleg amb el govern espanyol i recorda que “no hi ha ni una sola proposta espanyola per resoldre el conflicte polític amb Catalunya”

“L’independentisme ha de fer un replantejament que, per ser eficaç, només pot ser unitari. Recuperem l’estratègia i la iniciativa, reagrupem forces, refem confiances i respectem-nos tots”, ha assegurat l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont a través d’un llarg fil a Twitter després de la trobada d’ahir entre la consellera Laura Vilagrà i el ministre Félix Bolaños i de les darreres revelacions sobre l’Operació Catalunya. Puigdemont es mostra crític amb el diàleg entre el govern català i l’espanyol i recorda que “han passat molts anys, massa, i damunt la taula no hi ha ni una sola proposta espanyola per resoldre el conflicte amb Catalunya”. Hi afegeix: “Admetem-ho d’una vegada: no en tenen cap”.                                   El Punt Avui

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*