Mar Nòstra , Changer le Monde cronicas de J.P Laval a Ràdio Lengadòc

Nascuda en 2003, Ràdio Lengadòc es una ràdio associativa occitana bailejada per l’associacion Lenga d’òc-Lenga viva. Es difusada dins lo Narbonés, lo Besierenc e lo Carcassés . Dempuèi l’estudiò del 10 carrièra Washington de Narbona, realizam una programacion musicala mai que mai latina mas tanben un fum d’emissions escampilhadas dins tres sessions.

Cronicas de Joan-Pèire Laval a Ràdio Lengadòc 95.5 fm e 97.0 fm : MAR NÒSTRA , la vida de la Mediterranèa , dels païses e del monde lo dimecres a 8 oras 30 e lo divendres a 16 oras 30 e tanben CHANGER LE MONDE la cronica de l’ecologia  , lo diluns a 16 oras 30 e lo dijous a 8 oras 15 .

https://www.lengadoc.eu

04 68 32 16 54

contact@lengadoc.eu

Ràdio Lengadòc - La Ràdio d'Aquì

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*