Amassada de Tolosa : las decisions del Collectiu Occitan

Lo Collectiu Occitan a recampat lo 7 d’octobre a Tolosa : Convergència Occitana / Confederacion Calandretas / Institut d’Estudis Occitans OPM / IEO Federal / Felibritge Lengadoc – Gasconha / Lo Congrès / Partit Occitan / Bastir Occitanie / Partit de la Nacion Occitana / Occitania Païs Nòstre / EELV Occitanie / Païs Nòstre .

Las decisions : 1 / Tornar lançar la campanha per  » l’occitan cada jorn a la TV regionala  » amb , per començar , 2 aperitius reivendicatius dimecres  23 de novembre a 12 oras a France 3 – Montpelhièr e Tolosa .

                          2 / Campanha de mobilisacion per que visca  » Lo Jornalet  » ( donacions , contribucions )

. Itv de Daidièr MIR  Secretari Institut d’Estudis Occitans – OPM
. Itv de JL BLENET  Co -President Calandretas
A ben lèu .  JP Capdecoume .  JP Laval

 

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*