Lo Miégjornau de Ràdio Lenga d’Òc 94.5 fm del diluns 22 d’octobre

                    

Actualitats d’Occitania amb Giséla

10’28

Joan Pèire LAVAL

Lo jornalista nos fa lo compte rendut de l’amassada del Collectiu Occitan lo 07 d’octobre. D’en primièr reviscolar la demanda per mai d’occitan a la television. A l’ora d’ara son gaireben 17 oras d’occitan per an. Rendètz vos lo dimècres 23 de novembre entre 12 e 13 oras dabans França 3 Occitanie a Montpelhèr e a Tolosa. Puèi lo deusen punt de l’amassada : lo sostenh al Jornalet.

27’29

Alan BESSIÈRE

Lo president del Cercle Occitan del Clapàs nos fa l’anóncia del Balèti del 22 d’octobre, dels corses de lenga e de dansa cada diluns e cada dimècres respectivament e lo café occitan a la Gazette Café lo 30 de novembre

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*