L’Aranesa Mireia Boya directora de Qualitat Ambiantal i Canvi Climatic en Catalunya

L’ambientòloga i exdiputada de la CUP Mireia Boya entra al govern d’ERC com a directora general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic. del departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, que capitaneja la consellera Teresa Jordà, segons ha avançat Nació Digital.

Boya és llicenciada en Ciències Ambientals per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i doctor en Gestió i Ordenació del Territori per la Universitat de Mont-real.

A part de Boya, el govern del president, Pere Aragonès, també ha fitxat un altre independent de l’entorn de les CUP, segons informa TV3. Es tracta de l’exalcalde de Sabadell Maties Serracant, que serà l’assessor principal del conseller de Territori, Juli Fernàndez

Aquests dos nous fitxatges del govern d’Aragonès, s’afegeixen als càrrecs d’independents com els consellers Joaquim Nadal (Universitats), Carles Campuzano (Drets Socials) i Gemma Ubasart (Justícia, Drets i Memòria), que en algun moment havien format part del PSC, PdeCat i Podem.                            Info / El Punt Avui

Òsca Mireia Boya !     Pais Nòstre

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*